Om Daniela Ferro

Photographer

Daniela fotograferar främst mode och reklam i studio såväl som på plats. Hennes jobb innehåller också pre- och postproduktionsarbete såsom platsscouting, retuschering och bildmanipulation. Daniela fotograferar för fantastiska företag som: Hööks, Lindex, Ellos, Gina Tricot, Sandberg Wallpaper, Jotex och Domo Design. Hennes bilder är oerhört professionella och hon fångar objektet på ett sagolikt sätt.Flera av Sveriges större företag anlitar henne för fotosessioner gällande, redaktionella, interiörs och reklambilder.


Fotograf sedan

2001

Talar antal språk

6

Foton tagna

500000

Varför Daniela?

MemberHall OOOf Fame


För oss var Daniela det självklara valet av fotograf. Fotograferingen av de svarta mattorna med mönster är komplicerad då mönstret på den svarta mattan är svår att få till sin rätt. Daniela är också en mycket ödmjuk och trevlig personlighet som man vill ha i sin närhet när man jobbar.

"Daniela Ferro - Fotografen"

- Att hitta en proffsfotograf när man behöver det!Daniela tog på sig projektet att fota våra mattor när nöden var som störst.

TACK FÖR ATT DU FINNS OCH HJÄLPER OSS!

Låt Daniela fota åt dig med!

Få dom finaste fotona!Kontakta:

Daniela är en av de personer som givit kraft och hjälp till varumärket OOO. Fotona på våra enormt svårfotade OOO-yogamattor är tagna av henne.

Dela Storyn om Daniela