Det här avsnittet borde vara onödigt - överflödigt.

Men det är det tyvärr inte – inte än.

Dina val spelar roll – att inte ta en plastpåse när du handlar, att sopsortera och se till att du håller rent i din omgivning. Att stoppa skräpet där det hör hemma, för att det åtminstone ska komma till en återvinningsstation eller sopförbränningsenhet.

Att göra rätt val.

Att hellre ta en produkt som påverkar miljön mindre negativt än en produkt som påverkar miljön mer negativt.

Att göra rätt val.

Alexander Bard har i en post hävdat att företag som pratar och marknadsför hållbarhet och miljö är ute.  Han säger:

”– Det går inte att hajpa upp en usel produkt. Du måste gå tillbaka till företaget och säga ”Jag kan inte vara kommunikatör om inte ni gör den bästa varan eller tjänsten först”. Vi är på väg mot ett transparent samhälle där det inte är någon idé att försöka marknadsföra ihjäl sig. Det kommer bara att slå tillbaka.

Ett annat populärt begrepp som han förkastar är ”hållbarhet”.
– Jag hatar det ordet. Alla snackar om det, men det är väl för fan givet för ett företag 2017 att ha en hållbar produktionskedja. Det är som att säga ”vi tror på snällhet”. Jag vill inte se en enda Powerpoint-presentation till med hållbarhet i rubriken, för det visar på en otrolig fantasibrist i företaget. Det betyder inget längre. Man är dömd redan där.”

Vi håller med.

Därför anser vi att detta inlägg är överflödigt och onödigt.

Vi gör bara bra saker med hög kvalité och med en hållbar värdekedja. Vi tänker på allt. Att minimera vårt ekologiska avtramp på jorden.

Tyvärr finns det fortfarande utrymme på marknaden för de som inte gör det. För att du och jag inte alltid gör ”rätt val”.

Helst skulle vi inte vilja producera någonting – men för varje person som börjar yoga, så ökar medvetenheten hos jordens befolkning och förhoppningsvis gör en yogis fler bättre val. Det är vår kalkyl som rättfärdigar det vi gör. Vi tänker på hållbarhet och miljö åt dig.

När man väljer OOO yogaprodukter – Så har man gjort ett bra val!

När man väljer OOO yogaprodukter- Så har man gjort ett bra val!