Om Kenneth

Företagande& Rätt inställning

Kenneth är entreprenören och företagaren som driftar sina egna företag. Kingpin Screens tillverkar filmdukar för hemmabio och konferensrum. Försäljning i 9 länder och egenägd produktion i Kina! I vår kommer även den spännande satsningen på Firmafest Sverige.Utan Kenneth hade vi inte orkat hela vägen fram med OOO. Kenneth har hela tiden funnits där och gett energi, hopp och tro till idén. Han är också den som hela tiden sagt att det är möjligt.


20

Produktkategorier

5

Företagsengagemang

28

År med entreprenörskap

894

Fantastiska produkter

38

År med entreprenörskap

Varför Kenneth?

MemberHall OOOf Fame


Kenneth är den som funnits där och gett stöd under hela resans gång. Ingen har så generöst delat med sig av kunskap och material för att OOO ska bli verklighet.Om världen bestod av människor som Kenneth, så hade det sett väldigt ljust ut!

"Jo Fredrik - Det går. Gör det nu."

Ibland tvekar man - man räcker inte till.- Jo Fredrik - det går. Gör det bara. Funkar det inte gör det på ett annat sätt.OOO har blivit verklighet för att Kenneth har varit obotligt entusiastisk och alltid funnits där som mentor och stöd när vi behövt det.

TACK FÖR ATT DU FINNS OCH GER AV DIN ENERGI TILL OOO!

Biodukar eller bara lite kul med företaget?

Vill du veta mer om Kenneth?Kontakta:

Kenneth är den person som hela tiden givit stöd och mentorskap under resans gång. Faktiskt har han funnits vid min sida i 26 år - aldrig varit dömande utan alltid sagt att allt är möjligt och att vi kan lyckas.

Dela Storyn om Kenneth