Om Ulrica

Yoga & Livsinspiration

Ulrica driftar tillsammans med flera yogalärare daglig yogaverksamhet i sin studio. Hennes yoga är enormt uppskattad och högt prisad av flera kända yogalärare från hela världen. Hennes yogastudio är ett ställe där dessa lärare ofta kommer och landar själva i samband med att de håller unika yoga workshops.Ulricas elever håller hög klass i sin praktik och studion är just känd för - sina trevliga, välkomnande elever med goda energier.


16

Klasser

22

År med yoga

38

Workshops

2341

Elever

Varför Ulrica?

MemberHall OOOf Fame


Ulrica är den stora Livsinpiratören. Hon ger dagligen av sin energi till sina elever och till mig och vår familj.Hennes intuition och välvilja finner inga mått.

"Keep Your Circles Positive"

På våra OOO-yogamattor finns citatet- Keep Your Circles Positive.OOO har inspirerats av Ulrica och hennes sätt att leva med karma. Gör gott och goda ting kommer! Ulrica är en källa av rent guld och livsvisdomen som hon besitter finner inga gränser.

TACK FÖR ATT DU FINNS OCH INSPIRERAR!

Kom igång med yoga!

Vill du veta mer om yoga?Kontakta:

Ulrica är en av de personer som givit inspiration och kraft till varumärket OOO. Inspiration till citatet "Keep Your Circles Positive" som används på varumärket kommer från henne.

Dela Storyn om Ulrica