Hur gör man ett bra val? Vad är ett bra varumärke?

Vi har funderat lite på hur vi vill att saker och ting ska fungera med vårat varumärke. Om det är viktigt med kvalité, om materialet vi använder i produktionen ska vara ekologiskt och giftfritt. Om funktionen i produkterna ska vara helt tillfredsställande för dig som kund. Om det lilla vi gör kan påverka samhället och jorden positivt på något sätt. Om vi via vårt varumärke kan hjälpa dig som hjälper andra via yogan. Om kapital vi drar in ska gå till oss själva, till externa investerare eller till dig som yogar.

Vi är inte bara ett varumärke…

Vi tänker karma – ”Keep Your Circles Positive”

Vi är inte bara ett varumärke.


Så vad händer när du köper en OOO-yogaprodukt?

När du väljer OOO-Yogaprodukter, så har du tagit ställning för ett bättre samhälle. Vi har gjort de svåra valen för dig, så att du slipper. Vi har tagit fram de bästa produkterna. De är ekologiska, giftfria och av högsta kvalité. Funktionen i produkterna är bättre än övriga på marknaden.

…och vi ger tillbaka till yogan och samhället.

Du kanske undrar – Varför har OOO 4 olika svarta mattor i olika design?

För dig som undrar – Varje yogamatta bidrar ekonomiskt till ett välgörande ändamål!

Hitta ditt ändamål som du vill bidra till genom att köpa en OOO-yogamatta:

OOO Ambassadör – Ger tillbaka till Yogalärare och Yogastudios. Att driva yogaverksamhet är inte lätt. Vi sponsrar yogalärare och yogastudios.

OOO Fritidsaktiviteter – Ger till Barn & Fritidsaktiviteter för att bryta negativt fokus i samhället. Vi kommer berätta hur – följ våra inlägg!

OOO Barn & Föräldratid – Ger dig som förälder utrymme att vara med ditt/dina barn en hel dag. Med full lön och betalda aktiviteter.

OOO Stipendium – Ger dig som yogalärare möjlighet att studera vidare via stipendium. Vi sponsrar genuina yogautbildningar.


Vi är ju och tänker lite annorlunda och vi kan inte ”dunka på” med massa reklam som våra andra större medspelare på marknaden kan. Vi kan bara fortsätta att ”hjälpa dig som hjälper andra” och hoppas att det ger gott karma.

Så vi fortsätter med det vi gillar mest: Att hjälpa till och göra gott!

Share the gOOOd news!