Det känns jättepirrigt nu!

Produktionen har nyss börjat av våra första yogaprodukter och vi väntar på vår första leverans av varor… – Det känns så stort! Mäktigt!

Vi har tänkt på det mesta. Vi har tagit med oss all erfarenhet som du som yogis har gett oss sedan 2009. Vi letat efter, testat av och slutbedömt varor under många år nu. Det har inte varit lätt och uppgivenheten har infunnit sig flera gånger på vägen – Vi har trott att vi varit nära, vi har fått hem prover under många år, bara för att kunna konstatera att proverna inte hållit måttet enligt vår måttstock. För oss har bara det bästa varit gott nog och nu är det på väg!

Man känner sig lite nervös över hur du och alla andra yogisar ska ta emot vårt nya varumärke och hur ni ska uppskatta det vi gör i form av socialt ansvar och bidrag till yogasamhället i stort.

Vi är ju och tänker lite annorlunda och vi kan inte ”dunka på” med massa reklam som våra andra större medspelare på marknaden kan. Vi kan bara fortsätta att ”hjälpa dig som hjälper andra” och hoppas att det ger gott karma.

Så vi fortsätter med det vi gillar mest: Att hjälpa till och göra gott!