Det finns dom som bara ger...

Att vara yogalärare har ofta ett skimmer om sig att vara som ett fantastiskt yrke. Många vill bli lärare och det verkar ganska ”avslappnat och kul”.

Du som är yogalärare vet att det inte är hela sanningen.

Förmodligen har du stått i halvtomma lokaler och undervisat mycket tidigt på morgonen för att sedan återigen stå på plats sent på kvällen – vardagar som helger. Du har säkert kämpat ekonomiskt genom att ha fler jobb under tiden du byggt upp din kundkrets. Inte helt otroligt så jobbar du fortfarande dubbelt för att förverkliga din dröm – att hjälpa andra!

"Du har förmodligen dubbla jobb..."

- Det är inget glidarjobb att vara yogalärare...

OOO-Yogamatta art.nr. 1001 bidrar till Yogalärare och Yogastudios

Den finns ingen enorm ekonomisk uppsida med att vara yogalärare. Kanske att någon enstaka har det så – som en världsartist inom musiken, men 99% av alla yogalärare har det inte så.

Ändå beger du dig till din studio och levererar. Alla dagar. Du ger och den stora belöningen är att du ser att människor mår bättre.

Därför vill vi hjälpa dig!

50 kr av varje såld OOO-Yogamatta art.nr. 1001 går till en fond för att hjälpa dig att lyckas och överleva i det du gör! Som Ambassadör för OOO får du massa fördelar och vi hjälper dig!

Yogamatta - OOO-Yogmatta

"Varje matta bidrar med 50 kr tillYogalärare och Yogstudios"

- Hjälp din yogalärare att hjälpa dig!